用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問大家有無join過vxxkids既網上英語堂? ...
發新帖回覆
go

請問大家有無join過vxxkids既網上英語堂?

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
香港用戶可以join嗎?
朋友推薦,見教材、系統都完善,但vipkids好似無香港分部⋯

大家有好既網上英語課推薦嗎?本來上開jolly kingdom, 但一直受疫情影響停課,又無網課⋯

thx

Jolly kingdom 網上課程唔太好,我無上了。

回覆 misshelen 的帖子

有25分鐘的試堂,可以試一下。疫情期間我有給小朋友用。老師很多,但要多試然後選小朋友喜歡的老師。我是用內地手機號碼註冊的,香港的我沒留意。

misshelen 發表於 20-8-2 01:50
朋友推薦,見教材、系統都完善,但vipkids好似無香港分部⋯

香港可以join, 感覺幾, 有海量的書籍閱讀, 小朋友喜歡(emoji)不過需要內地支付才可以付款

發表於 前天 01:19 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我仔上緊台灣的 OikXX ,買了70堂可分12期付款,每堂25分鐘,可選歐美或雙語老師,現在上了14堂有明顯進步,肯用完整句子表達.

發表於 前天 09:53 |顯示全部帖子
joslin0703 發表於 20-8-2 20:18
回覆 misshelen 的帖子

有25分鐘的試堂,可以試一下。疫情期間我有給小朋友用。老師很多,但要多試然後選 ...

原來如此,我是沒有內地手機號碼,註冊不到(emoji)

發表於 前天 09:55 |顯示全部帖子
fafa121206 發表於 20-8-2 20:35
香港可以join, 感覺幾, 有海量的書籍閱讀, 小朋友喜歡(emoji)不過需要內地支付才可以付款
...

謝謝丫(emoji)我也沒有內地支付⋯所說想說可以參加不了(emoji)苦惱中

發表於 前天 09:57 |顯示全部帖子
Phoebeyung 發表於 20-8-3 01:19
我仔上緊台灣的 OikXX ,買了70堂可分12期付款,每堂25分鐘,可選歐美或雙語老師,現在上了14堂有明顯進步, ...

與vipkids差不多?內容?thx

發表於 前天 09:59 |顯示全部帖子
asonlyasone 發表於 20-8-2 16:57
Jolly kingdom 網上課程唔太好,我無上了。

我都聽聞搞得麻麻,疫情前一直有去課室上,宜家唔知停到幾時,未用完既學費唔知有無得退⋯

發表於 昨天 20:37 |顯示全部帖子
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

發表於 昨天 21:31 |顯示全部帖子
misshelen 發表於 20-8-2 01:50

我有朋友join咗,佢一次過買幾十堂,接近成萬蚊港紙。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊