用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 選科選校 ICT 電腦有關課程, 高級文憑, 那一間好
go

ICT 電腦有關課程, 高級文憑, 那一間好 [複製鏈接]

請各位賜教, 因巳脫節...
   0    0    0    0
:idea:

Sarah1 發表於 20-7-22 23:17
請各位賜教, 因巳脫節...

IVE

RE: ICT 電腦有關課程, 高級文憑, 那一間好, HKCC?或其它?

收到 HKCC  offer Associate in Information Technology, 請問有無過來人讀過?
銜接POLY DEGREE是否比較容易? 因HKCC網頁說約29%入POLY DEGREE, 可以嗎?

有勞各位賜教
:idea:

Sarah1 發表於 20-7-23 10:24
收到 HKCC  offer Associate in Information Technology, 請問有無過來人讀過?
銜接POLY DEGREE是否比較容 ...

你呢個係 Asso 非 HD . 主力為上U,至於上唔上倒好視乎你讀成點,GPA 夠唔夠高。

Sarah1 發表於 20-7-23 10:24
銜接POLY DEGREE是否比較容 ...

楼主,可否講下仔/女考到咩成績? 我仔想it , 係下年既事。
‹ 上一主題|下一主題