用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 懇心請教各位有備戰大學子女的前輩們 ! ...
go

懇心請教各位有備戰大學子女的前輩們 ! [複製鏈接]

本人想幫小兒(中四升中五)購買各科 DSE 答案連 MC 解釋的 HONG KONG Joint-US Press ,除了商務書局外(商務每本超過 $100),請問還有無其它書局可以買到 ? 及價錢大約幾錢一本 ? 多謝各位的幫助 !
   4    0    0    0

回覆樓主:

唔知你要的有無折扣

https://www.jointus.com.hk/

50992 發表於 20-7-19 16:18
本人想幫小兒(中四升中五)購買各科 DSE 答案連 MC 解釋的 HONG KONG Joint-US Press ,除了商務書局外(商務 ...

剛考完DSE的學生會在網上賣,相信較便宜

回覆樓主:

舊書店有售。你早點多些去行下這些舊書店,有人放的。好彩會買到2年前的,即我今年考,最新是2020,可買到2019,我買是半價。如2018 $30。

醒目開學勳章 王國長老

襯而家網上75折緊係網上啦!抵到爛。前排想去商務買,見好多2020版本無貨,所以而follow左出版商fb收到消息,兩日收貨(我買滿400送到上門)

醒目開學勳章 王國長老

iceberg222 發表於 20-7-19 17:34
剛考完DSE的學生會在網上賣,相信較便宜

會有,但唔係2020版本

十分感謝各位前輩及高手的明燈指引,多謝 ! 感激幫忙提供非常的寶貴資料。祝願各位前輩及高手的子女在  22/7 DSE  順利考獲理想成績, 順利更上一層樓 ,入讀大學。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆 Charlotte_mom 的帖子

小女今年升中五,請問如現在買,是否沒有 2020的 solution 㗎?咁遲些可在哪裡找或買回呢?Thanks!
我的可愛小公主在2004年3月17日出世了!!!

醒目開學勳章 王國長老

winniepoon 發表於 20-7-27 22:49

小女今年升中五,請問如現在買,是否沒有 2020的 solution 㗎?咁遲些可在哪裡 ...

而家最新2020 version係包到2019年答案

醒目開學勳章 王國長老

winniepoon 發表於 20-7-27 22:49

小女今年升中五,請問如現在買,是否沒有 2020的 solution 㗎?咁遲些可在哪裡 ...

要等2021版本,應該要d時間,我見2020都唔係出左好耐

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
‹ 上一主題|下一主題