用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘 迦南 VS 譚歐, 大家有咩意見?
go

九龍塘 迦南 VS 譚歐, 大家有咩意見? [複製鏈接]

九龍塘 迦南 VS 譚歐, 大家有咩意見? 邊間好D.
見譚歐升小資料透明, 但唔知學術是否 ok.

兩間叩門能力的話, 是否迦南 會好D ?
   0    0    0    0

littleduckduck 發表於 20-7-18 12:56

譚歐學術ok,英文更ok,雜費平。
九龍塘迦南唔知,不過迦南中文應該唔淺?佢有幾份工作紙見過報,

金迦學術中數都唔淺,英文一星四日都有net上英文班,要如更上一層樓就需要外補。。

回覆 hidychansl 的帖子

請問英文堂係上幾耐?

littleduckduck 發表於 20-7-18 12:56

迦南太商業化,課外活動常叫你參加,都差唔多為3百蚊堂,連什麼親子瑜伽都叫你D人參加,K1 雖有學卷但雜費半個學期要4千幾,基本上所有地區沙頭角,荃灣,藍田等等迦南教法,學術,Net Teacher,普通話都是一樣 只是地區的分別!

chole99 發表於 20-8-18 00:58
迦南太商業化,課外活動常叫你參加,都差唔多為3百蚊堂,連什麼親子瑜伽都叫你D人參加,K1 雖有學卷但雜 ...

請問雜費包什麼,茶點書簿包吾包

johu 發表於 20-10-11 13:28
請問雜費包什麼,茶點書簿包吾包

茶點是另外俾錢
‹ 上一主題|下一主題