用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 有冇KCIS 用家?
go

[小學] 有冇KCIS 用家?

收到offer但末解決校車問題,除了舒太有冇過海校車介紹?
萬分感激!(emoji)(emoji)

回覆 marveljourney 的帖子

除了舒太應該沒有其他選擇,你住那一區?我知道有好多學生轉一程車,再去最近的校車點。

回覆樓主:

Free - KCIS uniforms for aged 4-6, PM if interested

bonbon1106 發表於 20-7-15 17:08

除了舒太應該沒有其他選擇,你住那一區?我知道有好多學生轉一程車,再去最近 ...

九龍塘,要睇吓有冇最地點上車.

有深井同學仔去中環轉校車。一向都有人在觀塘油塘等等住,唔知佢哋有站定係去將軍澳或者北角。

bonbon1106 發表於 20-7-26 19:05

有深井同學仔去中環轉校車。一向都有人在觀塘油塘等等住,唔知佢哋有站定係去 ...

Ok thx!

回覆 katjin 的帖子

我PM 咗你呀~剛剛收咗我女K1....

希望收埋哥哥啦可以

bonbon1106 發表於 20-7-26 19:05

有深井同學仔去中環轉校車。一向都有人在觀塘油塘等等住,唔知佢哋有站定係去 ...

May I know how much is the school fee if from mtr Hong Kong station? Thx.