用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 傲洋用家可否介紹呢 想報小朋友泳班
go

傲洋用家可否介紹呢 想報小朋友泳班

Thanks

同問,亦想問有冇海天、泳天等大泳會用家可分享?

Justmichelle 發表於 20-6-27 21:51

泳天都好, 好似暑期班7月初開始, 可上網頁睇下。

Justmichelle 發表於 20-6-27 21:51

海天我撞啱嗰個就好麻麻,得個惡字。

泳天我都聽過話撞過惡阿sir......
泳班係咪1:8?學得識?

傲x九龍西呢邊,有大半年,阿sir還可以,但是例如9點上堂,九點先開始係門口帶入泳池導師有時遲到
最大件事係行政亂,成日換所謂行政,
問她嘢有時幾日都唔覆,她話有好重要的事做
報名只理你有無比錢,唔理你報咩
報完名去上堂發現無人,打比個sir先知無左呢堂(但上左幾個月),再叫你改時間
有時上唔到堂就調堂啦,試過幾次1對8
有次泳會去bbq,但是不會主動通知你的堂受影響,
你要不斷睇實通告,然後自己改期,如果唔係你去到上堂先知無得上

初時覺得阿sir還可以就算費事換
到了疫情咩都無消息,大半年問都無反應,不退錢
再報新一班就補番一兩堂,係grant比你,唔比絕對有權

可能我比較不幸🙅‍♂️

九龍東用家,阿女舊年4月底開始,今年疫情暫停幾個月後6月又開始繼續。如上一位用家分享,行政的確不怎麼樣,而且最近又加價,自己畀入場費,我朋友話新界其他地方,140一個鐘已經算略貴了。
阿sir還算可以,從來都冇點惡過,不時遲到是事實,不過佢又不時遲幾分鐘落堂。阿女學得幾開心,所以我會繼續。

回覆樓主:

剛報了x洋暑期班,想問有無家長會睇住小朋友游?我見教練都成日強調家長唔好在場睇小朋友,但我小朋友得3歲,無學過游水,我有啲唔放心

回覆樓主:

新界東用家,行政的確麻麻,有時幾日都吾覆野,可能得一個行政對太多家長實在太忙,不過阿 sir 教得幾好,有耐性從來不罵我女,學左半年已懂自游式幾步,可惜2月因疫情停左,9月會 join番

回覆 amkiki 的帖子

有意報可pm介紹?
有折
謝謝