用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 三條1都入唔到奉基
go

三條1都入唔到奉基 [複製鏈接]

最近留意到大家講排位入心儀學校,不過好似唔係大家所講乙三乙四都得囉,我以三條1既選擇揀奉基,但幸運之神無特別照顧我,只係擦身而過,宜家只有選擇叩門等通知,希望用三條1既誠意入到啦
   1    0    0    0

嗶哩巴啦 發表於 20-6-24 09:44
最近留意到大家講排位入心儀學校,不過好似唔係大家所講乙三乙四都得囉,我以三條1既選擇揀奉基,但幸運之 ...

咁奇怪?
咁可能之前乙二舊奉係流料,因為乙一唔中,冇可能乙二中。

回覆樓主:

希望早日有好消息

回覆 嗶哩巴啦 的帖子

奉基還是奉基千禧? 兩家小學哦

回覆 1998Ruby1998 的帖子

我囡同學真係乙二中,係奉基,唔係奉基千禧

Cherryroy 發表於 20-6-24 13:26
回覆 1998Ruby1998 的帖子

我囡同學真係乙二中,係奉基,唔係奉基千禧

咁可能樓主係講緊奉千,暫時未見有人話奉千乙二。
否則就係當中有人誤解講錯。因為乙一唔中就冇可能乙二有人中。

嗶哩巴啦 發表於 20-6-24 09:44
最近留意到大家講排位入心儀學校,不過好似唔係大家所講乙三乙四都得囉,我以三條1既選擇揀奉基,但幸運之 ...

請問奉基好好嗎?

soie1 發表於 20-6-24 16:17
請問奉基好好嗎?

奉基升中成績好 過4成升B1中學

Poyau 發表於 20-6-24 16:45
奉基升中成績好 過4成升B1中學

ic 老師有愛心嗎?是否要求小朋友外補?

回覆 yoyohkk 的帖子

係奉基,連我自己係當事人都覺得奇怪好想知點解,只係覺得擺晒三條1實無死,我阿女個同學仔擺奉基乙二都唔得又何解呢?同學仔都有叩門,大家一齊等通知,起碼我覺得自己拎住三條1勝算高D,點都好多謝大家關心!

嗶哩巴啦 發表於 20-6-24 19:07

係奉基,連我自己係當事人都覺得奇怪好想知點解,只係覺得擺晒三條1實無死,我阿女個 ...
不如搵位乙2入到奉基的人,俾張派位証同大抽獎表副本去同EDB覆核啦!
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

嗶哩巴啦 發表於 20-6-24 19:07

係奉基,連我自己係當事人都覺得奇怪好想知點解,只係覺得擺晒三條1實無死,我阿女個 ...

咁就奇怪啦,ek話有人乙二中奉基(唔係奉千),咁即係乙一入晒

NNbaby 發表於 20-6-24 20:53
咁就奇怪啦,ek話有人乙二中奉基(唔係奉千),咁即係乙一入晒

...

唔止乙二 見以下分享有乙三乙四

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3825815

Poyau 發表於 20-6-24 21:20
唔止乙二 見以下分享有乙三乙四

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3 ...

咁離奇?樓主有無填錯表?
‹ 上一主題|下一主題