用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Harts 樂希20~21 k1 交大訂,求 畢業生,舊生分享 ...
go

Harts 樂希20~21 k1 交大訂,求 畢業生,舊生分享

小兒有20~21 k1國際班am offer,有無人都交左大訂?
雖然有做research 知呢間係好野,但始終唔多人share,希望有舊生分享學校生活,考小學,要外補嗎?感謝

我都想知多d!據說k2開始有小提琴或口風琴學,學費已包,但質素係咪同出面比錢學的一樣呢?學術係咪足夠考直私不用外補?謝謝!

kkls433 發表於 20-6-23 00:07
我都想知多d!據說k2開始有小提琴或口風琴學,學費已包,但質素係咪同出面比錢學的一樣呢?學術係咪足夠考 ...

唔好expect佢地會吹到首歌同拉到歌比你聽。  但間學校真係好好,全校上上下下都會叫得出你小朋友個名。

回覆 會員 的帖子

謝謝回覆!咁同學仔一般有無再外補的?

會員 發表於 20-6-23 09:16
唔好expect佢地會吹到首歌同拉到歌比你聽。  但間學校真係好好,全校上上下下都會叫得出你小朋友 ...

Thank you!!我見佢哋專科專教,其實係咪真係教得好d?你小朋友而家畢咗業未同埋升小成績咁好,其實係咪家長自己發功多?麻煩晒你

Hayley1985 發表於 20-6-23 09:59
Thank you!!我見佢哋專科專教,其實係咪真係教得好d?你小朋友而家畢咗業未同埋升小成績咁好,其 ...

已畢業。 考小一,讀邊間幼稚園都要家長發力,冇可能靠晒學校。

會員 發表於 20-6-23 10:20
已畢業。 考小一,讀邊間幼稚園都要家長發力,冇可能靠晒學校。

可以請問你大約要外補d咩嗎?唔該晒

Hayley1985 發表於 20-6-23 10:21
可以請問你大約要外補d咩嗎?唔該晒

個個小朋友都唔同,小朋友邊方面比較弱咪補邊樣。 Harts 嘅語境好ok,面試考你聽講英文或普通話都完全冇問題。中、英認字都唔駛擔心,佢地有reading scheme.

會員 發表於 20-6-23 14:07
個個小朋友都唔同,小朋友邊方面比較弱咪補邊樣。 Harts 嘅語境好ok,面試考你聽講英文或普通話都完全冇問 ...
謝謝分享!!

會員 發表於 20-6-23 14:07
個個小朋友都唔同,小朋友邊方面比較弱咪補邊樣。 Harts 嘅語境好ok,面試考你聽講英文或普通話都完全冇問 ...

Thank you!!!

I’m still waiting for the offer. May I know when the fee was paid?

回覆 kmomok 的帖子

School fee for PN has already been paid

kmomok 發表於 20-7-5 15:46
I’m still waiting for the offer. May I know when the fee was paid?

26/6(emoji)

Hayley1985 發表於 20-7-5 16:20
26/6(emoji)

K1

lisafung88 發表於 20-7-5 16:00

School fee for PN has already been paid

When was the payment due date?
Thanks!

By 28/6