用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 03年出世準備考大學~~~埋位啦!
樓主: silvia_ng
go

03年出世準備考大學~~~埋位啦!  

大笨鐘 發表於 21-2-8 21:50
阿仔未考 mock 呀!我覺得佢未到作戰狀態,hea 吓 hea 吓,新年會入新界小住兩三日,盡情食盡情玩。上堂時 ...

作息時間真係好重要,我仔都亂哂,遲啲先執佢。

我哋12月底都interview咗band A其中一個選擇,要等三月頭先有結果睇下有咩offer,都真係幾殺到埋身嘅經驗。其他好似要5月6月考完DSE先有得interview了。

silvia_ng 發表於 21-2-9 14:20
作息時間真係好重要,我仔都亂哂,遲啲先執佢。

我哋12月底都interview咗band A其中一個選擇,要等三月頭 ...

阿仔都知作息時間重要,叫我 7:00 叫醒佢,有時見佢夜瞓,我又會遲少少叫佢。規律生活對阿仔嚟講,比一般同學更重要,所以我經常哦佢。

Interview 暫告一段落,happy 埋個假期,要專心考試先~ 我唔想阿仔過大壓力,有時見佢 hea 都唔會話佢,因為即使無表現出嚟,佢壓力已經唔細。

超級版主 醒目開學勳章

silvia_ng 發表於 21-2-9 14:17
我印象你哋畢業禮係一月攪?
Farewell Assembly 26/2
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大家HKU MBBS 收到CO 未呀 ?

3月份先有CO

blackpeppercrab    發表於 21-2-17 15:49

blackpeppercrab 發表於 21-2-13 15:19

好似3月1號出

blackpeppercrab    發表於 21-2-17 15:49

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
blackpeppercrab 發表於 21-2-13 15:19

NJ嘅CO都係今日先出,比原定農曆新年前出都遲咗,我估我哋Jupas嘅應該都會遲呢。如果有收到,大家上嚟update下啦

發表於 前天 03:02 |顯示全部帖子
silvia_ng 發表於 21-2-23 17:44
NJ嘅CO都係今日先出,比原定農曆新年前出都遲咗,我估我哋Jupas嘅應該都會遲呢。如果有收到,大家上嚟upda ...

Silvia, 請問今年CO係寄信?還是用emails sent? 今年NJ CO requirement 高唔高呀?

發表於 前天 07:52 |顯示全部帖子
mami42 發表於 21-2-24 03:02
Silvia, 請問今年CO係寄信?還是用emails sent? 今年NJ CO requirement 高唔高呀?

我諗email吧。我只知NJ 考Alevel要4A*,IB我未見到有人提有CO,再睇下先,可能分批出email。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊