用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 澳洲升學agent中伏
go

[澳紐] 澳洲升學agent中伏

如果有意去澳洲升學,唔好搵DPV展思教育海外升學,服務態度好差,公司又細又垃圾,求其搵間學校比你就算,一定要搵有信譽的大公司,起碼多學校選擇🙏🏻

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

agent 好似真係睇彩數咁,我之前搵過兩間agent:idp同aas報過英國同澳洲既master;明明idp fb好多好評,點知個agent對我好hea兼填錯我資料,叫佢跟進d野又要三催四請,結果被學校reject左我;反而aas 果個agent好好人又跟得好好。大家有興趣可以pm我

我仔之前搵idp ,但佢哋太好生意,後尾朋友介紹咗一間響星光行 aea Joanna 個女仔響澳洲住咗八年左右,跟得幾好,我哋舊年十一月先搵佢,一月中攪掂哂,二月中過去。

Maylo93 發表於 20-6-17 23:16
如果有意去澳洲升學,唔好搵DPV展思教育海外升學,服務態度好差,公司又細又垃圾,求其搵間學校比你就算, ...

DPV原耒吾得,我之前打過去好似幾好,原來吾得?估唔到

august22 發表於 20-10-1 23:29
我仔之前搵idp ,但佢哋太好生意,後尾朋友介紹咗一間響星光行 aea Joanna 個女仔響澳洲住咗八年左右,跟得 ...

我又係有朋友介紹AEA Joanna, 但因當時我已搵左IDP問野, 又見IDP 大間d, 心想資源應該多d, 點知跟到一肚氣,咩都要我問先有回覆,我問個agent,佢就幫我跟學校,咁我不如自己同學校跟

MiuMiu2004 發表於 20-10-2 10:24
我又係有朋友介紹AEA Joanna, 但因當時我已搵左IDP問野, 又見IDP 大間d, 心想資源應該多d, 點知跟到一肚氣 ...

我朋友個朋係搵IDP, 跟到甩曬,同人地開多一個Account,呢間真係好唔掂.....

august22 發表於 20-10-1 23:29
我仔之前搵idp ,但佢哋太好生意,後尾朋友介紹咗一間響星光行 aea Joanna 個女仔響澳洲住咗八年左右,跟得 ...

謝謝資料