用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 加拿大機票
樓主: LWLM0804
go

[加拿大] 加拿大機票 [複製鏈接]

daisy17772 發表於 20-8-2 20:51
我以前直接打去加航問,佢哋話無。反而曾搵到間agent問 就有,但第二間冇。又試過搵返同一間以前有, 之後 ...

上兩個月出咗,各大旅行社都會有,電腦系統已經更新左價錢,所以大社行社系統可以㩒到價錢,如果加航自己吾賣,佢可以轉介你聯繫某幾家旅行社。

醒目開學勳章

cfs 發表於 20-8-2 21:01
上兩個月出咗,各大旅行社都會有,電腦系統已經更新左價錢,所以大社行社系統可以㩒到價錢,如果加航自己 ...
請問你會安排幾時飛?

cfs 發表於 20-8-2 21:01
上兩個月出咗,各大旅行社都會有,電腦系統已經更新左價錢,所以大社行社系統可以㩒到價錢,如果加航自己 ...

今次我冇問到. 以前幾年我都有問過,就唔係間間都有。今次, 我見官網買機票八折,可以畀免費一次轉日子。4千幾蚊可以去到Toronto.

你嗰張學生票可以免費改幾多次? 嗰張一年期機票係咪可以cover曬所有日子,唔需要畀差價?

LWLM0804 發表於 20-8-2 21:13
請問你會安排幾時飛?

23/8

daisy17772 發表於 20-8-2 21:45
今次我冇問到. 以前幾年我都有問過,就唔係間間都有。今次, 我見官網買機票八折,可以畀免費一次轉日子。4 ...

忘記咗條款

醒目開學勳章

daisy17772 發表於 20-8-2 21:45
今次我冇問到. 以前幾年我都有問過,就唔係間間都有。今次, 我見官網買機票八折,可以畀免費一次轉日子。4 ...
4千幾真係好平喎,我訂CX都要萬4蚊仲話係學生機票,但已家又未解封,已經改左9月,但唔知到時會唔會又延期

LWLM0804 發表於 20-8-2 22:24
4千幾真係好平喎,我訂CX都要萬4蚊仲話係學生機票,但已家又未解封,已經改左9月,但唔知到時會唔 ...

cx有直航多倫多,但係個價錢實在爭太遠。 同埋我相信九月都唔會開關。 你哋唔係加籍人士?

冇辦法因為而家得返國泰有直航多倫多, 真係好貴

醒目開學勳章

daisy17772 發表於 20-8-2 22:41

cx有直航多倫多,但係個價錢實在爭太遠。 同埋我相信九月 ...
我哋唔係加藉,阿仔visa仲係18/3後才出,如何9月唔得又要延,真係好煩,cx可以冇限次改日期,又有直航去多倫多,疫情下唔會㨂轉機,學校有出supporting letter,但入唔境都係冇用

LWLM0804 發表於 20-8-2 23:05
我哋唔係加藉,阿仔visa仲係18/3後才出,如何9月唔得又要延,真係好煩,cx可以冇限次改日期,又有直航去多 ...

你個小朋友應該係中學所以先至咁煩. 應該大部分大學都可以接受 online上堂.
‹ 上一主題|下一主題