用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 「失聯」的史丹福游泳學校
樓主: KPI
go

「失聯」的史丹福游泳學校  

史丹福好搵笨,我仔之前正價游過兩年,點知朋友個仔游完暑假後,俾優惠佢$90幾蚊/堂繼續游一年,現在和我仔一樣的時間,不過價錢差差不多一半。

KPI 發表於 20-6-11 15:30
叫我暑假補堂,我小朋友要補返29堂!!

佢通知有強化班1.5hrs/堂

請問史丹福通知咗你哋暑假點樣補堂未,我send咗WhatsApp問佢哋都冇覆我。我還要安排小朋友暑期班....

呢間我印象深刻,記得當時一個大泳池分開四區,有個小朋友嘔在其中一區,職員就咁撈起D嘔吐物,我仲以為會關閉個池,點知撈完繼續開放。但係D菌有機會已經飄去第二個區嘛⋯⋯唔知平時咁樣點清潔,如果我理解錯誤請指正。
時間帶走一切
唯獨不帶走我

TINACOFFEE 發表於 20-6-29 19:57
呢間我印象深刻,記得當時一個大泳池分開四區,有個小朋友嘔在其中一區,職員就咁撈起D嘔吐物,我仲以為會 ...

其實水入面定期加氯水,乜菌都殺晒,泳池水基本唔會換,係嘔心D囉。

little_yolky 發表於 20-6-29 20:39
其實水入面定期加氯水,乜菌都殺晒,泳池水基本唔會換,係嘔心D囉。

咁都好D
時間帶走一切
唯獨不帶走我

看來有得補已經不錯,有間傲x 游泳會,欠9堂,係甘意補番2堂,重要再新報2個月先有得補

Yfyh 發表於 20-6-29 17:15
請問史丹福通知咗你哋暑假點樣補堂未,我send咗WhatsApp問佢哋都冇覆我。我還要安排小朋友暑期班.... ...

Whats App及email 通知咗,補緊啦!
一係你試吓打去史丹福會問吓啦
Tel:22678866/35807901

多次催促下終於覆我了!可惜七月份補堂已滿⋯⋯請問你們是否全部接受暑假補堂?有再買新堂嗎?

好似係5月底有主動打電話比我, 話6月頭已經開始有得游番水. 要8月底前補回所有堂. (1.5小時一堂補堂就上兩星期先講)滙基上堂

回覆 FeiM 的帖子

睇番, 原來係5月21日收到SMS 和電話. 5月22日已經開始游番水啦.

回覆樓主:

現在正常返了,我選左每星期六慢慢補

回覆 kmforever 的帖子

請問你係邊間分校?

Yfyh 發表於 20-7-3 20:50
回覆 kmforever 的帖子

請問你係邊間分校?

沙呂

kmforever 發表於 20-7-3 21:43
沙呂

請問教得ok嗎?正想報

flones5 發表於 20-6-30 16:24
看來有得補已經不錯,有間傲x 游泳會,欠9堂,係甘意補番2堂,重要再新報2個月先有得補 ...

係咪x洋??欠9堂,只補2堂咁少,咩事欠堂呀?我都報左,1對4,有啲游得好叻,教練就關注多啲,唔識游果啲,係好長時間係池邊

回覆 香蕉煎餅 的帖子

系,話疫情其實無得補架,話章程寫左喔如果你新報兩個月就比你補返少少
系他酌情,唔補大條道理

Yfyh 發表於 20-7-3 10:05
多次催促下終於覆我了!可惜七月份補堂已滿⋯⋯請問你們是否全部接受暑假補堂?有再買新堂嗎? ...

我有再買新呀!因為平又近,就在屋企對面,車費都慳返!而且續的話都有優惠價但都比之前貴少少,如果升到小學就冇優惠啦!

是但福補堂個網開唔到喎,你地點報補堂。。。

Jaby 發表於 20-7-4 11:35
請問教得ok嗎?正想報

一般啦,胜在有固定場地學習,家長有冷氣觀眾席近距離睇住,經幼稚園報,1xx 一堂,算好 抵玩。