用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 中華基金WAITING LIST
go

中華基金WAITING LIST [複製鏈接]

昨日收到中基後備生信, 唔知係咪有申請及面試過都會收到呢封信呢?
   4    0    0    0

請問中基之前有冇收過你的小朋友,而你放棄咗冇去註冊?
定係之前是沒有消息的?

manman33 發表於 20-5-16 18:04
請問中基之前有冇收過你的小朋友,而你放棄咗冇去註冊?
定係之前是沒有消息的? ...

之前只係面試咗一次,跟住冇消息,直至尋日收waiting list信

Facebook升中一討論區有人分享話收到中基的後備位信,在7月7日去交文件就可以入讀。

happy+ 發表於 20-5-16 18:19
Facebook升中一討論區有人分享話收到中基的後備位信,在7月7日去交文件就可以入讀。
...

封信意思好似係7月7日交完文件後,7月尾前通知才叫申請成功入讀,應該大前題要有位同埋睇個waiting list入面個排名掛,所以都想知係咪會有好多人都係waiting list

wsjudy 發表於 20-5-16 18:27
封信意思好似係7月7日交完文件後,7月尾前通知才叫申請成功入讀,應該大前題要有位同埋睇個waiting list入 ...

原來如此

回覆樓主:

有朋友收到,不過封信似乎係補交哂所有資料排waiting,並唔代表7/7可以入讀,有錯請更正

queenalion308 發表於 20-5-16 20:28
有朋友收到,不過封信似乎係補交哂所有資料排waiting,並唔代表7/7可以入讀,有錯請更正
...

係呀,所以我就估會唔會全部面試過的人都已入咗waiting list囉, 唔知會唔會有人係收到reject信呢?

wsjudy 發表於 20-5-16 20:53
係呀,所以我就估會唔會全部面試過的人都已入咗waiting list囉, 唔知會唔會有人會有係收到reject信呢?
...

朋友冇收到信,請問封信內容是怎樣寫?

係呀,所以我就估會唔會全部面試過的人都已入咗waiting list囉, 唔知會唔會有人會有係收到reject信呢?
...

我姨甥女都係收到waiting list,估計應該都好多人收到

...

我估下星期會有更多人收到掛,封信都係寫根據之前遞交的文件及面試,已在waiting list內,如果7月7日補交返文件代表繼續排waiting,如果7月尾前都冇被通知就代表失敗囉。

回覆樓主:

好多人收到信
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=5927
‹ 上一主題|下一主題