用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 李國寶交了小六學生表, 如4月16日後有候補,可抽走飛嗎? ...
go

李國寶交了小六學生表, 如4月16日後有候補,可抽走飛嗎? [複製鏈接]

李國寶staff 說 要4月15日最後一天抽飛 (小六學生表),但應該要4月16日之後才有其他直資後補, 是否都可以去到李國寶抽回小六學生表 ?
   1    0    0    0

回覆樓主:

直資應該係5月4號前先上報教育局,點解會設定15/4最後一日抽飛?要問清楚哦!如果係不妨打去教育局問清楚。

你講緊直資抽飛去另一間直資,應該不受16/4呢個日期限制喎

醒目開學勳章 王國長老

linushui 發表於 20-4-14 21:50
李國寶staff 說 要4月15日最後一天抽飛 (小六學生表),但應該要4月16日之後才有其他直資後補, 是否都可以去 ...
直資同直資之間不在此限期內
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆 Ruby~ 的帖子

staff 話要時間去安排, 之後要把小六資料表交到EDB. 所以我感到奇怪, 直資之間轉換, 是不用4月16日前要辨妥, 因好多直資要這日之後才再通知

回覆樓主:

但其實有啲唔明,如果16/4後抽飛直資,我學校又未安排填大抽獎份表,咁都唔知我係直資轉直資,定係直資轉抽獎呀

雖然都可以咁話" 都唔知我係直資轉直資,定係直資轉抽獎",   但我有sign undertaking 不參加統一 .

剛收到另一直資call waiting, 現在問緊李國寶可以取回 "小六資料表交"

即係抽飛期過咗,直資仍然可以轉直資?
‹ 上一主題|下一主題