用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 請問有沒有買了Emirates 被取消機票,被通知之後的安排 ...
樓主: kykyma2000
go

[英國] 請問有沒有買了Emirates 被取消機票,被通知之後的安排

醒目開學勳章

Lofty 發表於 20-5-13 13:05
回覆 3b 的帖子

我係3月尾申請,都沒有消息

請問收到退款或電郵未?

3b 發表於 20-6-19 09:31
請問收到退款或電郵未?
我張3月尾Swiss,永安話巳申請,但咩消息都未有!

回覆樓主:

3月尾機票,5月尾已經退款
不過有套finnair 嘅機票仲未退到

我張阿聯酋7月回程票,agent話要航班取消先有得退票。咁即係無得退啦!好少機會取消。

applied for refund at the end of March, one received in Apr and got email today refund for another one has been processed and will be made soon.

ydoris 發表於 20-6-20 22:04
我張阿聯酋7月回程票,agent話要航班取消先有得退票。咁即係無得退啦!好少機會取消。 ...
我仲有兩張7月25日單程英國返香港Virgin機票,無得改期或取消,都只可以等佢取消!

Taimum 發表於 20-6-22 01:07
我仲有兩張7月25日單程英國返香港Virgin機票,無得改期或取消,都只可以等佢取消! ...
維珍25/07已經取消左!! 你可以refund

summerhotel1 發表於 20-6-22 11:02
未收到永安email, 打去問下先!

summerhotel1 發表於 20-6-22 11:02
好彩你提提我,原來永安有email通知我,我以為只改時間,原來改我日子由25至24,所以永安已經幫我申請退款!

醒目開學勳章

回覆樓主:

終於收到退款電郵, 安樂晒!