用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 Ek既學校版面唔同左
go

Ek既學校版面唔同左

完全唔識用,同普通搜尋有咩分別?

honeybibibibi 發表於 20-4-4 19:17
完全唔識用,同普通搜尋有咩分別?

你好,EK app 首頁的搜尋是用來找尋 EK 討論區內的主題,而學校頁面內的搜尋是找尋學校資料,謝謝 !

特派員 發表於 20-4-7 09:58
你好,EK app 首頁的搜尋是用來找尋 EK 討論區內的主題,而學校頁面內的搜尋是找尋學校資料,謝謝 ! ...

咁之前分開唔同學校既專區係咪無左?

特派員  我們會將閣下意見轉交予負責產品開發之部門了解及跟進,謝謝支持 !  發表於 20-4-7 10:12

學校頁面

可直接輸入關鍵字 或 搜尋選項

例如 : 揀選 幼兒教育 / 九龍城區

搜尋結果

點按查看學校資料及相關討論

回覆樓主:

之前直接按地區,直接點入學校方便得多。版面又清晰。
Thanks

你好,可使用首頁上方的搜尋器找尋相關主題並進入該討論區頁面瀏覽,謝謝 !

特派員 發表於 20-4-8 10:08
你好,可使用首頁上方的搜尋器找尋相關主題並進入該討論區頁面瀏覽,謝謝 !

我試過搜尋我想要的學校,但已不再是以前分區分學校的資料。
現在的散亂資料沒有用,可以變回以前嗎?

honeybibibibi 發表於 20-4-7 10:32
之前直接按地區,直接點入學校方便得多。版面又清晰。
Thanks

對,之前的非常好又方便

threegifts 發表於 20-4-8 16:52
我試過搜尋我想要的學校,但已不再是以前分區分學校的資料。
現在的散亂資料沒有用,可以變回以前嗎?
...

係啦!完全令人唔想用呢個搜尋功能。

threegifts 發表於 20-4-8 16:54
對,之前的非常好又方便

同意

謝謝各位的意見 !

醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主

各位

用網頁版係頭像隔離有條 bar,按「討論區」就會去到大版面,一路拉落去會有晒小學同幼稚園校區入口

https://www.edu-kingdom.com/forum.php

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 20-4-23 00:31
各位

用網頁版係頭像隔離有條 bar,按「討論區」就會去到大版面,一路拉落去會有晒小學同幼稚園校區入口
超級版主,謝謝你,終於找到之前每間小學的討論了。

醒目開學勳章 王國長老

fefemom 發表於 20-4-23 13:12
超級版主,謝謝你,終於找到之前每間小學的討論了。
用 web 最方便, 但係街睇就差左少少, mon 太細, 對我呢 d 老花人士唔多岩
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 20-4-23 00:31
各位

謝謝。
App遲d會唔會有返?

醒目開學勳章 王國長老

honeybibibibi 發表於 20-4-23 16:08
謝謝。
App遲d會唔會有返?
唔清楚, 你最好問同向管理員反映