用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 現在你哋小朋友的中學有冇網上授課?
樓主: akevinla
go

現在你哋小朋友的中學有冇網上授課?

IloveJJ 發表於 20-3-16 15:12
响名校secrets 見有人話學校要學生拍自己運動既片。

我仔所有科都有on line,PE阿sir會講下啲運動方面既 ...

我地今期music講粤劇

回覆 IloveJJ 的帖子

到學校迫要做PROJECT, 宅男宅女都要出動啦

其實二月中開始已經有網上授課同比功課, 由最初一星期一兩科有堂到依家大部份科目一星期都有一堂, 佢一直話冇問題, 自從上左中學我已經冇理佢學業上嘅嘢, 但上星期班主任打電話嚟話佢欠功課我先知原來佢有好多未交, 睇番佢個google classroom 原來都有唔少功課, 我覺得功課量甚至比平時多少少, 唔知係咪老師想追番啲進度, 有啲功課都幾麻煩要轉pdf, 又要錄音, 打中文又唔係好識等等, 假期阿女喺屋企迷上打機心散左好多, 而家要同佢戒毒

kksushi 發表於 20-3-17 14:49
回覆 little_yolky 的帖子

剛中一咋, 督促吾到佢吾算小學雞吧!! 剛上中學已咩都吾比我參與, 次次問佢攪吾 ...

吓?你個又係咁麻煩?我個又係,中一+青春期,問佢嘢直頭ignore你,真係激死!不過好彩佢會自己讀書,係唔做家務啫!

gigayan 發表於 20-3-16 18:11
得0分重作和1分唔使重作咋

Don’t worry

剛剛上堂聽到有同學作咗六次,好堅毅呀