用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園n班面試
樓主: Kitty_gigi
go

學之園n班面試  

回覆 面包超人360 的帖子

有...same here, 貌似只有一分幾 :(

我都係報HH,應該都係睇左一次

報迎海,5個view ,  sc 收咗, 有返pebbles

回覆 Jaymamar 的帖子

好勁, 請問你主要拍小朋友做啲咩?

都係用SC條片再加零碎生活片段

大家可以告訴我SC 同LH PN 升K 嘅情況,係咪都會直升?

Jaymamar 發表於 20-3-29 23:03
報迎海,5個view ,  sc 收咗, 有返pebbles
請問幾時view既?

mandy0909 發表於 20-3-30 10:18
請問幾時view既?

我13號晚submit, 14號有4個view, 16號1個view, 但全部平均只睇咗1.5min 左右

Jaymamar 發表於 20-3-30 10:59
我13號晚submit, 14號有4個view, 16號1個view, 但全部平均只睇咗1.5min 左右

16 號之後無睇過?

我報同一間, 但都係16 號之後先有人睇過, 有一次睇左差不多11min

我唔知係咪咁,我老公話可能係拉快片來睇 show3分鐘

Jaymamar 發表於 20-3-30 09:06
都係用SC條片再加零碎生活片段

大家可以告訴我SC 同LH PN 升K 嘅情況,係咪都會直升?

請問填LH 申請表時會吾報小朋友讀pebbles?

有冇人報將軍澳?我段片冇俾人睇過啊.....

kinki2130 發表於 20-3-30 13:33
有冇人報將軍澳?我段片冇俾人睇過啊.....

(emoji)(emoji)‍♀️,我同朋友同group 嘅mama好多都係上星期五先睇,或者今個星期會睇你,放心,我估學校應該會睇曬D片

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組.

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

sasa_mom 發表於 20-3-30 12:21

我有填。我有番3間pg, 全部填晒。

sasa_mom 發表於 20-3-30 12:21

我有填pebbles, 我都有番3間pg. 全部填晒。3間入面冇番過lh pg.

potato38 發表於 20-4-4 00:02
我有填pebbles, 我都有番3間pg. 全部填晒。3間入面冇番過lh pg.

想問下,嗰陣係有位填pg 的?我唔記得咗有無填。thanks

yingyin2010 發表於 20-4-4 02:02
想問下,嗰陣係有位填pg 的?我唔記得咗有無填。thanks

有一題問讀緊咩學校,咁我有填落去

potato38 發表於 20-4-4 02:31

有朋友如果填讀對家PG會少d機會。唔知係咪真

potato38 發表於 20-4-4 02:31

Thanks.