用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 Band1C組別<求教>
樓主: x00_00x
go

Band1C組別<求教>   [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

subb 發表於 20-3-20 16:43
此區不同彼區呢! 
我地係重災區
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

subb 發表於 20-3-20 16:50
我無諗過轉校,只是想知己知彼
多d資料,可以了解多d  
個時想轉長協, 近我媽方便照顧兩老
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 20-3-20 16:55
如果係我自行唔得時, 手上直資又係小朋友鍾意既, 我會選擇直資

所以先註冊咗! 愈來愈近就覺得自行中的機會真係好細!

醒目開學勳章 王國長老

subb 發表於 20-3-20 21:15
所以先註冊咗! 愈來愈近就覺得自行中的機會真係好細!
取消晒面試真係難度更高

miriam 發表於 20-3-20 15:19
6 年無水份數據真係要靠高年級家長幫手

我都有記錄學校對上6年嘅升中成績,方便估算小朋友有能力選擇的中學

‹ 上一主題|下一主題