用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 Easter Term Break 點安排
樓主: Chole
go

[英國] Easter Term Break 點安排   [複製鏈接]

醒目開學勳章

Anniemun 發表於 20-3-8 18:12
Easter 假期後都要回校上課,就算放假嗰3個星期回了香港,一樣要面對坐長途機嘅風險,唔通假期後不用回英國 ...

如果好似意大利咁爆,就暫時唔返去!

永安仲未覆我可否取消Swiss Easter機票!打去Swiss問佢又話我經Agent買要等Agent安排,佢話Swiss無因為疫情已取消航班, 但可以 免費改期 知年底前完成全套機票, 但要在原本機票出發前的日子決定改到什麼日期, 我比較麻煩因為阿仔嚟緊上大學。都未知去邊間大學何來有term date! 所以我只可選擇取消機票!

Taimum 發表於 20-3-11 23:59
永安仲未覆我可否取消Swiss Easter機票!打去Swiss問佢又話我經Agent買要等Agent安排,佢話Swiss無因為疫情 ...

直接去永安門市問

rainbowwall 發表於 20-3-12 00:24
直接去永安門市問

我已直接去旺角門市

Taimum 發表於 20-3-11 23:59
永安仲未覆我可否取消Swiss Easter機票!打去Swiss問佢又話我經Agent買要等Agent安排,佢話Swiss無因為疫情 ...
北歐航空早2星期前已經話取消左班機,因為我經佢官網直接訂,所以打個電話就可以退全額。
‹ 上一主題|下一主題