用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 【喇沙書院】 2nd in 面試
go

【喇沙書院】 2nd in 面試  

【喇沙書院】 2nd in 面試 有冇人收到通知?幾時面試?--多謝!

請問你收到通知嗎?是幾號first in呀?

3kingsmomdad 發表於 20-1-23 12:07
請問你收到通知嗎?是幾號first in呀?
我仔係13-Jan面試【1st in】。
而家仲沒收到通知。
希望渺茫,先至問下大家。。。。

我知另一個谷有個家長個仔明天2nd in.

3kingsmomdad 發表於 20-1-23 12:28
我知另一個谷有個家長個仔明天2nd in.
多謝!
想知,仲有冇其他人收到 Call。
尤其係13-Jan 【1st in】左的同期。

匪夷所思 過年前interview 見到一半又見唔曬
我唔會咁安排囉一個迷

kingkong201274 發表於 20-1-23 13:18
匪夷所思 過年前interview 見到一半又見唔曬
我唔會咁安排囉一個迷

校長角度可能見得幾多得幾多

回覆 houyin2001 的帖子

頭先打☎俾學校,老師話第一輪仲沒完曬,第二輪面試通知要再等一等。

回覆樓主:

喇沙原定5/2面試再延期至2/3

https://www.lasalle.edu.hk/eng/home.php/home.php%3Ft%3Dachievement%26newspage%3D5

F.1 Discretionary Place Interview (5th Feb)

Please note that due to the extension of the Chinese New Year holidays as announced by the EDB, the F.1 Discretionary Place Interview originally scheduled on 5th Feb will be rescheduled to 2nd March.

回覆樓主:

我個仔個同學仔啱啱WhatsApp我個仔,佢話啱啱完成左second in

egono 發表於 20-2-12 12:44
我個仔個同學仔啱啱WhatsApp我個仔,佢話啱啱完成左second in
請問你仔同學仔考級幾? 有無特異功能? 音樂/運動等?謝謝~
奇蹟只會發生在永不放棄的人身上~~ 8-)

小艾比 發表於 20-2-12 14:37
請問你仔同學仔考級幾? 有無特異功能? 音樂/運動等?謝謝~

今年 P6 。。應該冇特異功能。。如果要講有,好鍾意唱歌跳舞。成績亦應該好一般。。
佢同學仔話in完一個禮拜之後收到電話

egono 發表於 20-2-12 14:39

今年 P6 。。應該冇特異功能。。如果要講有,好鍾意唱歌跳舞 ...
謝謝~
奇蹟只會發生在永不放棄的人身上~~ 8-)

egono 發表於 20-2-12 12:44

請問成功嗎?今年有無明示或暗示呢?

SLM 發表於 20-2-13 01:05
請問成功嗎?今年有無明示或暗示呢?

阿仔話同學仔剩係同佢講 second in 。。同埋剩係問阿仔有冇 second in

另外,我都有 WA 同學仔 mami 。。佢冇特別答我。。成吾成功

哈哈。。我哋未有消息有冇second in

回覆樓主:

唔知今年會係點安排,今年亂成咁

我都等緊second in 電話

回覆 egono 的帖子

請問成績很一般,又冇特異功能,有什麼原因能入圍Second in呢?

aaqq_mom 發表於 20-2-13 11:10

請問成績很一般,又冇特異功能,有什麼原因能入圍Second in呢? ...

你問我。。我都答你唔到
自問我個仔成績好過佢。。暫時都未收到電話。。希望在明天

請問你囝囝是級頭成績嗎?