用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 為何誠徵老師被禁
go

為何誠徵老師被禁 [複製鏈接]

已按要求出post,但多次被禁又無任何回應指示被禁原因,或只是給一大堆規則內容叫出post者自己了解下,當事人又不太清楚犯左那項規條,最終又不了了之。
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

力神1 發表於 20-1-18 12:55
已按要求出post,但多次被禁又無任何回應指示被禁原因,或只是給一大堆規則內容叫出post者自己了解下,當事 ...
版規已清楚列明提供確實單一服務地區, 早前你係 PM 回覆係為某地區, 之後既誠徵地區同回覆內容不同, 因此全部不予通過審批
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

miriam 發表於 20-1-19 00:41
版規已清楚列明提供確實單一服務地區, 早前你係 PM 回覆係為某地區, 之後既誠徵地區同回覆內容不同, 因此全 ...

現在可從那裏回覆你服務地區?還是要重新申請?

醒目開學勳章 王國長老

力神1 發表於 20-1-19 10:19
為免日後爭拗, 請在此回覆確應單一服務地區後再重新發出誠徵主題
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

力神1 發表於 20-1-19 10:19

美孚區,今天已出誠徵標題。若有任何問題而不獲批准,痳煩請通知聲
‹ 上一主題|下一主題