用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 元朗萊恩幼稚園 定 金巴倫英文幼稚園好? ...
go

元朗萊恩幼稚園 定 金巴倫英文幼稚園好? [複製鏈接]

元朗萊恩幼稚園 pm 定 金巴倫英文幼稚園am 好?家住元朗

值得出去讀金巴倫讀嗎?

Target 區內幾間直資,或九龍區直資。

0    0    0    0

回覆 eunicehkhk 的帖子

唔太熟悉元朗的學校,但係金巴倫係九龍塘私幼應該多數就讀小朋友都target直私的,以前朋友細路讀過,聽講考小成績都不錯。

萊恩課程好似同york一樣,可以問下學校。如果係咁邊間近讀邊間吧

eunicehkhk 發表於 20-1-8 01:02
元朗萊恩幼稚園 pm 定 金巴倫英文幼稚園am 好?家住元朗

值得出去讀金巴倫讀嗎?

好橋,我都有這兩間offer ,家住元朗,我都好掙扎好苦惱。問了校車,去金巴倫要個半鐘一程,好難決擇。
兩間都有朋友仔女讀,兩邊都讚。

YY3 發表於 20-1-13 01:01
好橋,我都有這兩間offer  ,家住元朗,我都好掙扎好苦惱。問了校車,去金巴倫要個半鐘一程,好 ...

對,兩間升小也差不多 真的好難決擇

YY3 發表於 20-1-13 01:01
好橋,我都有這兩間offer  ,家住元朗,我都好掙扎好苦惱。問了校車,去金巴倫要個半鐘一程,好 ...

萊恩同York 係同一辦學團體, 同一課程, 我小朋友以前都讀萊恩, 很多同學都考得不錯
‹ 上一主題|下一主題