用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 Upper 6th - 10月及12月機票
樓主: 3b
go

Upper 6th - 10月及12月機票 [複製鏈接]

katrinafu 發表於 19-12-21 22:06
Hello Ruby , 她耐冇見你啦 ,同你打個招呼先 !

haha thank!
hello, long time no see!

醒目開學勳章

Ruby1219 發表於 19-12-21 20:35
係呀,可耐無上嚟。一嚟我轉咗工,二嚟阿仔入咗大學無咩嘢跟lu.

阿仔讀大學好enjoy. 眨下眼已經year 2.  ...

Enjoy大學生活真好, 讀得無壓力好難得!  
我個仔最終選擇唔轉校, 早排我去過佢學校, 見到佢喺學校好開心, 跟校長,老師,舍監, matron和同學們都相處融洽, 有講有笑, 我都覺得他的決定沒有錯。  

醒目開學勳章

Band5 發表於 19-12-21 21:17
https://www.ucas.com/undergraduate/applying-university/admissions-tests

多謝分享!

3b 發表於 19-12-21 22:57
Enjoy大學生活真好, 讀得無壓力好難得!   
我個仔最終選擇唔轉校, 早排我去過佢學校, 見到佢喺學 ...

實在太好啦 !

在原校又是最熟悉的環境, 又可以說不用重新適應環境 。

醒目開學勳章

katrinafu 發表於 19-12-21 23:45
實在太好啦 !

在原校又是最熟悉的環境, 又可以說不用重新適應環境 。
對呀! 阿仔話由其是日後準備份PS或升大學, 由熟識的老師比意見, 效果應該會好好多!
‹ 上一主題|下一主題