用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 沙田樂基pn
樓主: 50267612
go

沙田樂基pn [複製鏈接]

babychu2015 發表於 19-12-22 03:24
Pg好唔好呀?叫咩名呀?
Thx!
playgroup好呀,每星期1堂1.5hr, 一半中文教一半NET teacher 教,ASD toddler class

我係上年家長呀,學校有三班Pn,1am 2pm。
只係想同大家講樂基雖然好難入,但又唔係想像中少位到咁,就算waiting 都可以等到call ga,加油~~~

Happyface00 發表於 19-12-22 22:51
只係想同大家講樂基雖然好難入,但又唔係想像中少位到咁,就算wai ...

請問知唔知有幾多班k1?係咪大多數升哂pn,再比上一年priority k1 offer,先再有位比外來新生?咁隨時咪得番十零廿個位  

回覆 sulingwong 的帖子

會呀,,諗住PN會讀JOYFUL!

Happyface00 發表於 19-12-22 22:51
只係想同大家講樂基雖然好難入,但又唔係想像中少位到咁,就算wai ...
今年睇application form好似冇開pm PN,如果冇記錯

可能好多最後都有各大名幼offer,始終樂基只係佢地嘅backup plan!

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組.

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

今年confirm只開一班PN, 係am英粵

kisani 發表於 20-1-3 01:11
今年confirm只開一班PN, 係am英粵

點解今年好似係開一班pn? 咁即係總共收幾多Pn 學生?

pc228 發表於 20-1-3 22:53
點解今年好似係開一班pn? 咁即係總共收幾多Pn 學生?
一班30人, 只開一班據聞因為要預留課室比pictorial campus轉過黎嘅學生

回覆樓主:

得返一班收得30人咋?
咁 waiting到都好微下 /.\
你地有冇人收到 call 呀?學校有冇透露你知開始 call人未呀?thx

kisani 發表於 20-1-6 01:08
一班30人, 只開一班據聞因為要預留課室比pictorial campus轉過黎嘅學生

得返一班收得30人咋?
咁 waiting到都好微下
你地有冇人收到 call 呀?學校有冇透露你知開始 call人未呀?thx

回覆 babychu2015 的帖子

最快要等到6月份先call waiting, 所有人都一定留左位再考慮, 你預左冇先.....

babychu2015 發表於 20-1-7 11:48
得返一班收得30人咋?
咁 waiting到都好微下
你地有冇人收到 call 呀?學校有冇透露你知開始 call ...
今年PN好似畢業生細佬妹都收唔晒,應該都少人放位,或者LH出result會有人放但多數都要落大訂先知放幾多位

alvinlamkak 發表於 20-1-7 15:13
回覆 babychu2015 的帖子

最快要等到6月份先call waiting, 所有人都一定留左位再考慮, 你預左冇先..... ...

Thx...
不過六月份嘅時候,係咪都應該搞左另一間學校嘅校服,學費?

kisani 發表於 20-1-7 15:32
今年PN好似畢業生細佬妹都收唔晒,應該都少人放位,或者LH出result會有人放但多數都要落大訂先知放幾多位 ...

Thx!
知唔知LH幾時有result?

babychu2015 發表於 20-1-7 15:55
Thx!
知唔知LH幾時有result?
好似未in, 未知幾時出result

有沒媽媽收到waiting call?

sulingwong 發表於 20-3-14 14:59
有沒媽媽收到waiting call?

兩個分校都接埋,佢哋傾租約都搞到一鑊泡!對間學校冇咩信心
‹ 上一主題|下一主題