用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 我女讀緊 GIS Galilee international Kindergarten 伽利 ...
樓主: LADDER2
go

我女讀緊 GIS Galilee international Kindergarten 伽利利 [複製鏈接]

我大女2016-2017年度入讀PN下午班, 當年下午班d家長對學校評價好壞參半, 家長們整咗個whatsapp群組, 我見群組內的上午班家長d評價就有讚無彈.

所以基本上我聽到對GIS的評價, 真係讚多過彈.

只可惜我大女讀咗三個月就無奈退學.

快樂股民 發表於 20-9-29 15:31
間學校有兩層, 會唔會只係地下嗰層唔做, 樓上嗰層繼續?
我上年都有apply過
但最終去左第2間讀
我記得佢同我講過黎緊要裝修,唔知上面定下面個層

醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主

路人甲

根據教育局資料學校仍存在

google map 都清楚表明邊兩條街夾住學校

https://applications.edb.gov.hk/schoolsearch/schoolinfo.aspx?langno=2&scrn=597031000112

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

應該只係兩層變一層?有朋友個仔讀過N,本來好滿意,但後來學校話下層要裝修而無升K,而家咁睇應該係直頭唔租下層。

我經過見到佢哋轉左上樓上,只係地下嗰層冇咗

我去看過,只係下面個Lobby執左,課室在一樓,照開嘅⋯
‹ 上一主題|下一主題