用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 kv 幾時出offers
樓主: chenmenduk
go

kv 幾時出offers  

回覆 艾文兒B 的帖子
艾文兒B 發表於 19-12-12 10:39
我好奇架咋帶埋小提琴去見幼稚園相信你是志在必得,祝如你所願做埋班長(原來kv有班長架)
溫馨提 ...
Agree

我想問下kv k2&k3係咪全部轉下午班啊?

manlee22 發表於 19-12-13 22:36
我想問下kv k2&k3係咪全部轉下午班啊?

K2 下午班
K3 轉返上午班

回覆樓主

Am offer,8月仔,有d擔心追唔到kv進度

回覆 ivythepooh 的帖子

恭喜你呀!!

可以喺咁多人之中考到,
唔使擔心追唔到啦:)
相信你嘅小朋友!

想問下KV幾時要註冊呀?

smallredbean 發表於 19-12-13 10:37
will take SC
放KV pm and KM pm
KV 我俾左好多心機去寫家長問卷(寫左兩日)

我都係放左心機去寫文,同埋小朋友in KV的表現好過St Cat好多,但依家2邊都有offers,總算無白費心機,仲有驚喜。

如無意外,都係揀St Cat機會大

Alicexxx 發表於 19-12-16 11:32
回覆 ivythepooh 的帖子

恭喜你呀!!

Sorry太遲睇msg,遲都照答返先 kv 12月16最遲要留位

KV waiting幾時會有結果架?

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。
再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

有冇second in之後收到Offer嘅媽媽?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主最後通知

於此回覆後如再發現有關違規內容,會將本主題關閉。

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆樓主:

PM offer

回覆 Yukipooh 的帖子

Yes~~~PM