用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 2020 yr 10 仍然未有offer 揮手區
樓主: manman333
go

2020 yr 10 仍然未有offer 揮手區 [複製鏈接]

Jade2y 發表於 19-12-5 17:23
我都係細agent, 開始申請4間,4間都話無位,之後再申4間,4間都有offer, 但不是最頂尖學校。離機場都3小時 ...

3 小時火車其實唔太遠因為火車喺英國啲時間好耐。。。用車程計會好啲。。。我住英國所以比較清楚

大家介唔介意開名有那一間offer或reject notice ?

manman333 發表於 19-12-5 15:26
4 間分別經兩間agent 處理, 如果一間offer 都無, 真係好懷疑agent 能力, 佢地都不是大agent, 係咪差啲呢?
...

請問如果用兩間agent,係咪要考兩次ukiset?

BBCoffee 發表於 20-1-21 11:52
請問如果用兩間agent,係咪要考兩次ukiset?

不用考兩次, ukiset 係可以入5間學校, 當然係個間學校要求ukiset 既考試啦,好多學校唔須要

manman333 發表於 20-1-21 11:56
不用考兩次, ukiset 係可以入5間學校, 當然係個間學校要求ukiset 既考試啦,好多學校唔須要
...

Thank you!其實D agent 係米會知家長會用多過一間agent?

BBCoffee 發表於 20-1-21 12:43
Thank you!其實D agent 係米會知家長會用多過一間agent?

如果你唔講,agent唔會知。除非有agent幫你apply同一間學校,就要通知其中一個唔好幫你apply。

回覆 小公主媽媽 的帖子

I help my girl apply in Dec, she got offers now. add oil!

回覆樓主:

後補取得一間offer 了,有另外一間waiting
‹ 上一主題|下一主題