用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 入讀神校小朋友取經
樓主: 小乖豬
go

入讀神校小朋友取經  

bettyay 發表於 20-4-20 11:59
未復課最多係未清楚各位同學有多無offer! 但唔會唔知同級有冇叻家姐而且停課都有zoom聯絡下見下面! ...

咁可能係我摺/我校咁特別

02413124 發表於 20-4-20 11:59
佢地又冇問,最多只係有同學話我讀xxx,有冇人同我一樣。
相熟之間會問你仔去邊,但好少會問邊間收唔收呀? ...
係少人會逐間問。但會問有咩選擇。按某人張揚之性,多人知唔出奇。當然,如非真實則另當別論。

medicine 發表於 20-4-20 12:05
係少人會逐間問。但會問有咩選擇。按某人張揚之性,多人知唔出奇。當然,如非真實則另當別論。
...

回覆樓主:

嘩! 睇咗幾日估唔到峰迴路轉。 之前睇佢一路好正常, 係個貼中間開始把口好冇品 ,睇到眼都突,心諗又有神校躺著都中槍(有甘既家長), 點之……… 若要人不知, 唔好太低B

02413124 發表於 20-4-20 12:01
咁可能係我摺/我校咁特別

我哋前小學果2年,一升P5就日立空調,D乜谷粒聲都無,只有一個家長久唔久問功課,都係有一個家長會回。去到P6大家活動見面都絶少提升中~~~

樓主又delete個post, 真奇怪!  莫非比人拆穿哂

見到佢咁真鄧佢辛苦,何必呢!

mcl203 發表於 20-4-20 12:23
我哋前小學果2年,一升P5就日立空調,D乜谷粒聲都無,只有一個家長久唔久問功課,都係有一個家長會回。去 ...

大家都唔出聲好過係咁套人攞料

hippoo 發表於 20-4-20 13:10
大家都唔出聲好過係咁套人攞料

網上世界真假難分,但如果是為了小朋友,大家都是坦誠一點比較好,虛心學習比較好。

我之前問 SPCC 師弟家長係咪有個咁嘅女仔,佢睇到眼突。我話佢delete 哂d post,佢話佢之前有 cap 低俾個仔睇。