用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 上教育王國都攞不到料
樓主: scholar
go

上教育王國都攞不到料

醒目開學勳章 貢獻勳章

old seafood 報到

我面皮夠厚,仲時不時答咀...
恐龍家

超級版主 醒目開學勳章

天使麵 發表於 20-6-21 16:58
我都係做cd-rom 多,不過近年呢度真係靜左,所以都少黎左…依稀記得早年bk ek好熱鬧,都至少十二 ...
whatsapp & fb group 多左人開之後真伙靜左, 仍然好多資訊呢 d group 係取代唔到, 再知正同負面意見都係 forum 先會最多
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

超級版主 醒目開學勳章

小曳人 發表於 20-6-23 07:37
old seafood 報到

我面皮夠厚,仲時不時答咀...
我個 seafood 係咪老過你呢 (玩鬥老 mode on)

小曳人    發表於 20-6-23 12:37
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

依家啲post好快就會jump 去補習做conclusion, 都唔理個細路原來都未入學讀書。

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
估計在囡囡約11,12歲時開始上EK, 那時有anchan,eviepa, Shadeslayer, GSIS那位不停變身的爸爸,October ........還有很多。百家爭鳴,那怕討論到反晒枱,惡言相向,出走幾日,又忍不住上EK分享,頗有「滾滾紅塵肝膽照,相逢一笑泯恩仇」的味道吧!這些父母的特質是很愛很愛自己的孩子,通過愛上自己的孩子,又容易喜歡上別人家的孩子們,於是努努力力地分享心得見聞,希望同道少走歪路。

十多年過去,今日喜見各位家長的孩子略有小成,或是已在修身齊家的道路中進發,可喜可賀!

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
annie40 發表於 20-6-28 10:23
估計在囡囡約11,12歲時開始上EK, 那時有anchan,eviepa, Shadeslayer, GSIS那位不停變身的爸爸,October .. ...

在你身上我也吸到不少好料!仲有啲掛住聰明仔爸爸添。

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊