用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍 民生 20/21 - K1 offer
樓主: hoysiu
go

九龍 民生 20/21 - K1 offer   [複製鏈接]

回覆 lotti 的帖子

我地係PTH面試 circle time只得4個小朋友一齊

npp221 發表於 19-12-3 10:38
回覆 lotti 的帖子

我地係PTH面試 circle time只得4個小朋友一齊

我哋可能係同一組

Waiting list

PM offer, 3月B

尋日收到 am offer,我個女係坐唔定嘅,第一part 答完老師問題自己離位去咗隔離枱攞玩具;第二part講故事,佢第一個無舉手就講咗答案出嚟;老師俾禮物佢佢就講bye-bye,繼而唔拖番我就自己走去門口,要老師同佢講話等埋媽咪....所以我都以為唔會有offer....

pm offer oh

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Pm offer

npp221 發表於 19-12-2 19:27
3月b好surprise有am offer!!
第一part x認唔到 z佢話係2⋯
第二part 同組係兩男兩女 兩女仔全程冇出聲 我仔 ...

唔一定, 我個仔PART 1 答啱哂, PART 2有反應, 有答老師, 但佢興奮到企左3次起身, 我你有AM OFFER

1月B pm offer
Part 1除咗顏色全對外,英文字同數字都唔肯答,掛住釣魚...有答1字,4字話係帆船,V話係Y
Part 2坐定定,好專心聽,唱歌有跟做動作,有答晒問題。同組仲有一個女仔超積極大聲搶答,另外有對兄妹就完全冇反應。我in嗰組老師冇要求舉手,所以個個都係喺位講出嚟。
以為會唔收,結果有pm

醒目開學勳章 王國長老

版主通知

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

pm offer
第一part 幫bear bear 熊萫衫,配對男女衣服,講出衣服上的數字和英文字,全部答o岩。

第二part 只有聽故事,無主動舉手回答,老師問到先答。

最後送禮物,老師無等亞囡講多謝& bye bye, 已經派禮物俾之後o個位小朋友,以為會無 offer。

受到警告

受到警告

醒目開學勳章 王國長老

版主最後通知

於此回覆後如再發現有關違規內容,會將本主題關閉。

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組.

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

請教有Offer 的爸媽你地小朋友有咩特質?
Pn 係讀邊間?

我係有興趣報下年MS,想做定預備🙏
感謝。
‹ 上一主題|下一主題