用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 而家D女學生真係不知所謂
樓主: bb-blue
go

而家D女學生真係不知所謂

IloveJJ 發表於 19-11-23 19:24
而家時代唔同,細路好普遍講粗口,唔會覺得醜了!

其實幾可悲,細路女一開口又方向又動物仔,仲唔覺得醜,無言

Cheeselover 發表於 19-11-23 16:56
我覺得承認講過會更瀟灑,敢講唔敢認好像少了份男子氣,直接跟老師説shit是俗不算粗,而且shit 少的攻擊性 ...

係㗎。C6有時扯火鬧個女時,真係感覺唔到有火

回覆 little_yolky 的帖子

你嫌你老公好脾氣得滯? 嫁着個成日着晒燈、好好火的,好大精神壓力ga。

Jane1983 發表於 19-11-23 23:39

你嫌你老公好脾氣得滯? 嫁着個成日着晒燈、好好火的,好大精神壓力 ...

果個咪我囉,你話我C6精神壓力好大呀

nkd    發表於 19-12-2 16:26

Jane1983 發表於 19-11-23 19:58
其實幾可悲,細路女一開口又方向又動物仔,仲唔覺得醜,無言

請問乜係方向同動物仔諗咗好耐都諗唔到,俾D貼士啦

西方和狗狗!

哈哈,你係度又好正常wor
我有個老親戚,係非常躁狂的,為一點小事會狂怒,鬧到身邊個個頭笠笠。佢d仔女,性格上有各式各樣的問題。見識過佢,就知道破壞力的驚人。

little_yolky 發表於 19-11-23 23:49
請問乜係方向同動物仔諗咗好耐都諗唔到,俾D貼士啦

你都好純潔。

有無聽過POPO、黑衣人的花名?有D說話難聽過粗口。