用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 QE 難入 ?(2020 Sep Year10)
樓主: Christinelan
go

QE 難入 ?(2020 Sep Year10)  

回覆樓主:

I would like to know too...pm please thanks

PM me, thanks

為什麼要pm,如此神秘?

Happy哥 發表於 20-3-5 11:14
為什麼要pm,如此神秘?

因為EK早一年多前收到律師信, 不能在這個平台對某校說三道四, 相信讚的可保留, 其他就⋯⋯ 之前很多有關的帖,已經Delete 哂 。

Pls pm

回覆 db7mu23 的帖子

Please PM, many thanks!

醒目開學勳章

db7mu23 發表於 19-11-14 10:42
睇PM
再考慮 !
Please PM me
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!You're my sunshine. My only sunshine. U make me happy when skies are grey. You'll never know dear. How much I Love U. Please don't take my sunshine away.

Can u pm me ? Thx
謙謙已在9月15號出世喇!2.6kg 全人乳 一個月 3.88kg 二個月 5.95kg 三個月 7.33kg 五個月 8.35kg 六個月 9.21kg 七個月 9.42kg 八個月 9.51kg

Could you please pm me? Thank you

睇PM
再考慮 !

我也想知多啲,可否pm

回覆樓主:

呢個除非個細路有特殊問題,否則一定收

回覆樓主:

Pls pm me, thx

Pls pm me
謙謙已在9月15號出世喇!2.6kg 全人乳 一個月 3.88kg 二個月 5.95kg 三個月 7.33kg 五個月 8.35kg 六個月 9.21kg 七個月 9.42kg 八個月 9.51kg

回覆 katrinafu 的帖子

當年的事我都知,是有個學生俾學校踢走之後唔服,喺網上面誹謗學校,QE先出信告

回覆 fatgabb101 的帖子

QE同Wycliffe邊間好啲?見到Wycliffe最近有做多左marketing

fatgabb101 發表於 20-7-16 11:36
回覆 katrinafu 的帖子

當年的事我都知,是有個學生俾學校踢走之後唔服,喺網上面誹謗學校,QE先出信告 ...

英國大把好學校,為何選QE。這間學校點止那麼小事咁簡單。還有很多精彩在背後。

angelleungyp 發表於 20-7-16 15:09
英國大把好學校,為何選QE。這間學校點止那麼小事咁簡單。還有很多精彩在背後。
...

例如呢?

可否pm埋我?thx

睇PM
再考慮 !

pls PM the details, thanks

回覆 angelleungyp 的帖子

有事情為什麼不直接post出來?成日話會del 我又未見過你照講啦,比多D人睇, 這樣偷偷摸摸令很多人困惑