用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 智X小博士好似有問題
go

[英文] 智X小博士好似有問題 [複製鏈接]

系香討出帖無人覆, 唯有係度再問啦, 8月經過依間野見到有咩早鳥優惠, 入去問下又話咩16周年會送禮物, 就貪平幫阿女報左Phonics英語拼音課程, 其實都吾期望佢學到咩, 點知由9月上到依家兩個月發覺依間野好似有D問題本來有個老師跟得好地地, 點知吾夠一個月就轉左新老師, D老師個個都好後生, 感覺係fresh grad/大學生, 無咩經驗, 初初又話會有外籍老師, 問過話依排亂, 所以外籍老師吾敢黎香港最近好似無人返工咁, 成間中心成日得1-2個人返工, 試過打去幾次想問野都無人聽電話, 有時落堂想問下個老師阿女進度點, 又話遲下電話覆, 但最後不了了之, 我見個老師做到好似好辛苦咁, 都吾逼佢上網認真check下依間野咩料, 發覺佢問題多多, 之前係大陸開左好多鋪頭都執哂, 仲要打官司賠錢, d人評價質素參差, 希望其他家長吾好中伏!

0    0    0    0

你邊間分店呀?

回覆 chuchu218 的帖子

總校囉! 武漢肺炎都照常上課 真可怕 吾當小朋友生命係一回事

Poyau    發表於 20-2-1 16:38

JackyChung831 發表於 19-11-6 16:47
系香討出帖無人覆, 唯有係度再問啦, 8月經過依間野見到有咩早鳥優惠, 入去問下又話咩16周年會送禮物, 就貪 ...
去揾工網站睇下佢請啲嘜老師,...

回覆 王家爸爸 的帖子

見到佢咩老師都請, 好似好缺人咁! 依家肺炎咁嚴重都吾停課! 人地Monxxx Trxx/ 樂X/ Jolxx Kingxxx/ AXC Pathxxx 都停課同有網上教學, 淨係佢照開門!

Poyau    發表於 20-2-23 21:16
‹ 上一主題|下一主題