用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 監護人公司
go

監護人公司 [複製鏈接]

之前開post問過學校,最終選擇Brighton

遲D 1月入學,收到學校email 要提交監護人資料,本來想搵個邊親戚做,但點知學校話唔得唔可以同學校住遠過一個鐘車程。

Agent公司推薦左幾間比我 jamXX XXX,BelgraXXX,giX。有無人用過邊間好?
   3    0    0    1

學校無suggestion咩? 一般學校都會建議幾間 不過貴D,agent 參考下算

No giX。。

BK 最近口碑麻麻亦唔平 > Jamx

回覆 yuyueng 的帖子

樓上兩位可否解釋一下不好的原因?

maggiebb228 發表於 19-11-6 12:46
回覆 yuyueng 的帖子

樓上兩位可否解釋一下不好的原因?
我仔上年去佢地個host family,未計我地已經有9 個學生係個到,5個男仔一間房。。。即刻比錢呀仔搬住酒店算。。。。。仲呀仔走左佢地都唔知!!!問仲我收錢。。。never again

咁而家點?

topbabe 發表於 19-11-6 13:05
我仔上年去佢地個host family,未計我地已經有9 個學生係個到,5個男仔一間房。。。即刻比錢呀仔搬住酒店算 ...

我用緊Brightworxx, 公司職員暫時幾好,有去學校及host family 家探我女,而host family 也很好,屋企有家庭戶外活動,駕車去超市行街或party也叫我女去。可能講彩數。

回覆樓主:

我AGENT都系推薦這幾家,話Janxxx,Bxxxx有香港office。但有些過來人就話有沒香港office唔重要,關鍵係隨時可以聯繫同埋及時回復。所以網上搜完幾家資料,傾向於報價貴小小那兩間。不知我自己評估是否方向正確。。。
‹ 上一主題|下一主題