用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 DGS 2020-2021 1st Interview Result
樓主: candymay
go

DGS 2020-2021 1st Interview Result  

打電話無人聽,人在外地,好焦急。

回覆 B.B.BaBa 的帖子

打去查詢 2277-9100 只播錄音帶

papapapa 發表於 19-11-19 11:09

學校本星期放事假嘛,再試吓唔同時間打去!

校外门前禁多tg, 边有人番去?要老師/員工人命嗎?梗係無人听电話啦!

DELETE

lhshih 發表於 19-11-19 05:45
請問8/11交表,是否一定有面試時間?今天上網查面試時間,result 寫了 withdraw,不明白是什麼狀況?
...
好大機會係你交唔齊所需資料, 申請被取消

回覆 papapapa 的帖子

不知道是否游水是Fitness01,我們是Fitness06

面試改期,大家check email

abirdma    發表於 19-11-19 14:51

lhshih 發表於 19-11-19 11:04
打電話無人聽,人在外地,好焦急。
唔使太擔心,特殊情況,非常時期,我諗學校會酌情處理的。

ANNOUNCEMENT to all applicants

Posted on Nov 30, -0001

Due to the current situation in Hong Kong, the Specific Skills Test scheduled for Saturday 23 November will be postponed to a later date. Details of alternative arrangements will be issued later.

The day of meeting teachers originally scheduled for Saturday 30 November is now rescheduled to Monday 9 December. Applicants will be informed the new reporting time later.

因應香港目前的社會情況,原訂於11月23日(星期六)舉行的特別技能測試將會延期,有關安排容後公布。

而申請者與教師面談的日期將由11月30日(星期六)改為12月9日(星期一)。有關各申請者的最新報到時間將容後公布。

abirdma 發表於 19-11-19 14:50
ANNOUNCEMENT to all applicants

Posted on Nov 30, -0001
改到12月9...星期一....唔知有冇人會同考呈二撞日子呢....
撞左真係唔知點算了....

撞正就要改,通常會通容,另一所直資就是撞正我女呈分,也能修改

記得網上填申請表時,有問申請人考試日期,但今年可能好多學校改期考試,撞正應該可以改…

我今日都打了去,都係冇人接聽.... 改了平日面試真係有點麻煩, 好多學校都撞正考呈分試...

呈分幾點放學,雖然未通知,但我知技能,田徑都好像是12月9日同日進行

回覆 Cly2008 的帖子

我有朋友是游水, fitness 02

回覆樓主:

唔知遲到幾時先通知新時間呢?

08BB 發表於 19-11-21 14:55
唔知遲到幾時先通知新時間呢?

相信呢個星期都冇人响office做野,你預最快都要下星期啦

回覆 bbcelia 的帖子

係咩,其實我又田徑又游水,我都唔知fitness想點😂

bbcelia 發表於 19-11-21 10:05
呈分幾點放學,雖然未通知,但我知技能,田徑都好像是12月9日同日進行

Really?
咁一日in 哂音樂sports skill test 同見老師都好喎,唔又駛走兩轉,好好,以前有Fitness Test 嗎?