用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 小學在內地,回來香港升中,怎樣選校? ...
樓主: hkalansze
go

小學在內地,回來香港升中,怎樣選校?  

gracelam 發表於 19-11-3 22:53
佢地覺得老師校長鼓吹學生出去,但黃學生係自己去,罷課要家長信,所以最終係父母點處理。

再講又封post ...
親戚個仔俾埋WhatsApp我睇, 係老師吹雞去

ok3 發表於 19-11-4 11:20
親戚個仔俾埋WhatsApp我睇, 係老師吹雞去

咁呢個老師好大問題喔!校長唔知架咩?

little_yolky 發表於 19-11-4 11:23
咁呢個老師好大問題喔!校長唔知架咩?
咁我睇完就算, 又冇深究呀. 個亞媽就真係"媽媽......"聲, 但又唔敢投訴, 怕小朋友被針對

回覆 ok3 的帖子

可以睇下個whatapps 嗎?
現在fact check.好緊要。

Yanamami    發表於 19-11-4 14:08

rainbowyung1 發表於 19-11-4 14:01
回覆 ok3 的帖子

可以睇下個whatapps 嗎?

要做假的話, 求其capture張相上嚟有幾難? Fact check 唔可以咁兒戲架! 今時今日唔好話有圖, 有片都未必有真相呀

再講落去又要封貼喇

醒目開學勳章 王國長老

版主按:任何政治話題請移玉步到親子王國 - 時政擂台討論,本主題會被關閉
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~