用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 esf kindergarten application email
樓主: imMrsLee
go

esf kindergarten application email  

964000 發表於 19-12-9 17:23
如果開學前有其他offer, 而不take ESF, 會不會可以退回部分或全部?

debenture can be refunded but the one month school fee deposit cannot

回覆 964000 的帖子

Given sufficient notice, only the debenture but not the first month fee.

964000 發表於 19-12-9 17:23
如果開學前有其他offer, 而不take ESF, 會不會可以退回部分或全部?

應該冇得退俾你 ⋯頭個5萬元

回覆 imMrsLee 的帖子

都係問下點解揀佢地間學校,傾下計問下平時小朋友邊個照顧,係屋企同佢用咩語言溝通咁

PaulCheng_FB 發表於 19-12-10 13:50
回覆 imMrsLee 的帖子

都係問下點解揀佢地間學校,傾下計問下平時小朋友邊個照顧,係屋企同佢用咩語言溝通 ...

Thanks !!

PaulCheng_FB 發表於 19-12-9 11:44
我都收到esf wks am offer, 宜家煩緊讀esf還是st cat 好,因為兩邊都有offer, 請教大家有沒有什麼意見? ...

同我一樣

回覆 PaulCheng_FB 的帖子

想問下有NOMINATION RIGHT係咪實入到??  有無識人買左有NOMINATION RIGHT但入唔到???    唔係的話, 知唔知幾大機會入到??

想問下係咪要第一日開賣, 你就要去排隊買? 幾點要去到??

phoenixshum 發表於 19-12-12 16:48

想問下有NOMINATION RIGHT係咪實入到??  有無識人買左有NOMINATION RIGHT但入唔 ...

只係保證面試機會,面試合格先至入到架……如果英文唔達標,俾幾多錢都係全數退回