用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 A level 補習
go

A level 補習

想搵A level (phy chem bio)補習、請問有無家長可以介紹邊到好?

我個小朋友今年GCE畢業都一直跟開一個老師,每次假期都有搵老師幫下手都幾有經驗,詳情可以PM我

回覆 cclee0129 的帖子

一個老師可補哂三科?👍🏼

當然不會,我小朋友有兩位老師分別教chemistry和economics
去到alevel都應該會是專科專教比較好

麻煩PM chemistry 老師,請問邊區。謝謝

cclee0129 發表於 19-10-8 16:55
當然不會,我小朋友有兩位老師分別教chemistry和economics
去到alevel都應該會是專科專教比較好 ...

麻煩您我也需要補Chem 同Econ補習老師資料

回覆 mikeka 的帖子

麻煩您我也需要Econ補習老師資料

兒子英國完成IGCSE及A level,現在UCL主修Econ,有需要pm,我再問他有無時間。

cclee0129 發表於 19-10-8 16:55
去到alevel都應該會是專科專教比較好 ...

麻煩PM chemistry 老師,請問邊區。謝謝

jj100c 發表於 19-10-8 15:46

一個老師可補哂三科?👍🏼

可否Pm chemistry & Economic 老師資料給我,謝謝!