用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 18年12月細b
go

18年12月細b [複製鏈接]

其實應否自動棄權唔好報n班呢?有些11月就會interview,小朋友1歲都未夠!感覺陪跑多d... 但又真是想佢早些返學,好過在家只是對住工人
   0    0    0    0

mrshmm 發表於 19-9-25 08:26
其實應否自動棄權唔好報n班呢?有些11月就會interview,小朋友1歲都未夠!感覺陪跑多d... 但又真是想佢早些 ...

PN要足2歲才入讀,細B有心理準備讀PM 同要插班。

mrshmm 發表於 19-9-25 08:26
其實應否自動棄權唔好報n班呢?有些11月就會interview,小朋友1歲都未夠!感覺陪跑多d... 但又真是想佢早些 ...
照報 lor... 我女當年 in N班都係未夠1歲...
我當比 $40 去買 interview 經驗...
(其實好多時都係 in 家長多過 in 小朋友...
我本身都唔係口才好好既人.. 我驚我表現唔好多 d.. )
考到咪讀考唔到咪算 lor..
我當時都只係得私幼下午班收... (其實私幼N易入好多..)
好彩插班返左一星期就有位調去上午班...

tyyho1 發表於 19-9-25 17:41
照報 lor... 我女當年 in N班都係未夠1歲...
我當比 $40 去買 interview 經驗...
(其實好多時都係 in 家 ...

我都預咗得下午班。當年個仔8月b去見n班已經覺得佢好細,跟住呢個仲細!

你個小朋友好叻,希望我個都成功 :)

HELLO HELLO
想問AM同PM有咩唔同???

Tsumoribabe 發表於 19-9-26 10:23
HELLO HELLO
想問AM同PM有咩唔同???

AM 上午班 PM 下午班

我個都係12月細B, 我預算照報, 隨機應變
‹ 上一主題|下一主題