用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 請問有冇同路人? 自閉症問題⋯⋯
樓主: Melody19
go

請問有冇同路人? 自閉症問題⋯⋯  

回覆 vanemama 的帖子

你好!我仔仔都好有需要呢D訓練,又未排到S位,請問可以PM我有關你果間機構的資料嗎?

回覆 fandd 的帖子

請問是邊間私人機構訓練?

你好,請問可pm 資料嗎,謝謝你

vanemama 發表於 20-12-29 16:33
你個仔幾大啦? 我個仔上果間好近地鐵站,不過喺港島,你啱嗎?

我個仔上左一年幾(差唔多兩年),宜家 ...

Hello Vanemama, 請問可唔可以PM我你ABA嘅資料呀?我都搵緊港島區,謝謝你(emoji)(emoji)

我22個月大BB女明天睇報告,都心裡有數,有自閉機會大,唔開心左一星期,覺得點解唔再早幾個月開始trainings,又覺得自己之前唔多理她,只顧做野,好後悔(emoji)而家搵緊ABA資料,大家努力加油呀(emoji)(emoji)

其實兩歳幾未識講野又有乜問題?

自閉症傾向,從來都係女班乜乜治療師諗出黎搵食既「工具」
咪亂對號入坐。

當年我個女夠比人話有自閉症傾向,我心諗,傾乜鬼向,最好我個個星期來睇你,保你就業。 真係女采佢都傻,完全唔當年事,之後我個女咪正正常常,我先似自閉。

我都系自閉寶寶爸爸,依家煩緊點幫自己小朋友,有啲人就話Aba好有啲就話綜合訓練好,都唔知簡邊間

Doubleliving21 發表於 22-6-7 22:18
我都系自閉寶寶爸爸,依家煩緊點幫自己小朋友,有啲人就話Aba好有啲就話綜合訓練好,都唔知簡邊間 ...

其實好睇小朋友既情況,我仔31個月,上緊aba加st, 諗住train到佢可以坐定定做桌上訓練先再轉密集小組