用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 高中教育 升中六想補通識
發新帖回覆
go

升中六想補通識

阿囡升中六,通識唔多掂,有冇家長介紹邊度補好

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 hello^_^ 的帖子

我個仔之前補一間中小型嘅補習社,本身未補佢啲通識都系差,補完之後DSE升左2個grade, 嗰到好似仲有得免費試堂,我個仔仲話補完仲可以留低自己溫書,所以覺得間補習社幾有心,值得去試下。

回覆樓主:

好,唔該你,我囡學校下個月開始開班幫全級學生補通識   

spongebabies 發表於 19-9-11 08:03

我個仔之前補一間中小型嘅補習社,本身未補佢啲通識都系差,補完之後DSE升左2個grad ...

也有需要,可否pm我資料

hello^_^ 發表於 19-9-11 08:31
好,唔該你,我囡學校下個月開始開班幫全級學生補通識

可否pm我資料

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

我個仔補過一間中小型,最後佢DSE LS升左兩個level, 佢話返比我聽佢覺得個補習社幾有心, 有時可以留低自己溫書,唔識可以問。

spongebabies 發表於 19-9-13 10:50
我個仔補過一間中小型,最後佢DSE LS升左兩個level, 佢話返比我聽佢覺得個補習社幾有心, 有時可以留低自己 ...
咁請問可以提供補習社资料嗎

spongebabies 發表於 19-9-13 10:50
我個仔補過一間中小型,最後佢DSE LS升左兩個level, 佢話返比我聽佢覺得個補習社幾有心, 有時可以留低自己 ...

同問補習社資料,thx!

發表於 昨天 20:28 |顯示全部帖子
spongebabies 發表於 19-9-11 08:03

我個仔之前補一間中小型嘅補習社,本身未補佢啲通識都系差,補完之後DSE升左2個grad ...

也有需要,可否PM 資料給我嗎(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊