用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 浪澄灣greenfield N 班
go

浪澄灣greenfield N 班 [複製鏈接]

大家好,想問下小朋友讀過浪澄灣greenfield 的爸爸媽媽,這間學校的質素是否物有所值?我小朋友現offer N(pm)班,12月才會上學,現唸緊是否skip N,直上K1,小朋友上完課,大家觀察其英普能力如何?課程深淺?謝謝大家的解答。
   1    0    0    0

Chauchauli 發表於 19-8-12 13:22
大家好,想問下小朋友讀過浪澄灣greenfield 的爸爸媽媽,這間學校的質素是否物有所值?我小朋友現offer N(pm) ...

只能說成個greenfield都係黑店,無謂浪費金錢,上網睇都有好多關於呢間黑店既資訊

jeraldmama 發表於 19-8-12 23:12
只能說成個greenfield都係黑店,無謂浪費金錢,上網睇都有好多關於呢間黑店既資訊
...

請問點解會話係黑店,可唔可以分享一下(emoji)

我都係黎緊pm n。可分享下點解係黑店嗎?謝謝

外籍老師只會播youtube,而課本上既內容如果你見到佢做完既,十之八九係老師捉手做,假如你繼續讀上去,上堂所有時間都係用黎教功課,冇得玩

回覆 jeraldmama 的帖子

謝謝大家,我最後reject offer la
‹ 上一主題|下一主題