用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 abc iLearn 好唔好
樓主: kit418
go

abc iLearn 好唔好

莫失莫忘 發表於 19-8-7 19:08
我冇記錯係ilearn. 一星期三日,麗港城campus. 我朋友有俾過video我睇

我地讀左三年同一個campus,從未收過video,都無聽過有尼個服務

C.Humphrey 發表於 19-8-9 19:46
我地讀左三年同一個campus,從未收過video,都無聽過有尼個服務

我朋友冇你咁資深,只係暑假先開始左幾個星期。你讀左三年咁耐或者可以分享下意見俾樓主。

莫失莫忘 發表於 19-8-9 20:43
我朋友冇你咁資深,只係暑假先開始左幾個星期。你讀左三年咁耐或者可以分享下意見俾樓主。
...

我覺得ilearn真係唔錯,係貴,但學到野。有人覺得phonics教得慢,我覺得反而打好左個基礎,我女拼讀無乜難度,默書串字都易上手,老師口音好,我女學到native tone。K2尾開始睇Chapter book,可以自行閱讀,我在K2開始同女溫書,K3前可考movers滿盾。
總結一句:值回票價!

回覆 hkcalvin 的帖子

我無點follow, 見佢返得開心, 覺得一班10個人, 多左d..

CHUKAREEN 發表於 19-8-9 23:34
回覆 hkcalvin 的帖子

我無點follow, 見佢返得開心, 覺得一班10個人, 多左d..

請問大家覺得10人一班會唔會太多?

小朋友剛升k1, 啱啱開始ilearn , level 2, 但係佢好似唔多鐘意上,係咪太深呢?我見有教寫字了

感覺言過其實。我女兒學了一年半、講就非常得、寫和看就不可以。這樣的價錢我期望的會更多、不是只是說可以,所以最後退學退學了。而且一班人數太多照顧唔到所有學生

請問冇讀ilearn, 小朋友去邊度外補英文呢?

Mie1107 發表於 19-8-14 18:54
請問大家覺得10人一班會唔會太多?

會,太多人啦。

Luikm 發表於 19-9-30 11:09
請問冇讀ilearn, 小朋友去邊度外補英文呢?

私補