用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 20歲超齡仲有冇機會讀小學?
go

20歲超齡仲有冇機會讀小學?

本人希望有網主找到收20歲人的小學讀日校,唔如條件幾多,thx

ar_mak

果間福榮街小學,小一至小三都係前22至25名,小四就26名,小五轉到四邑小學,同小六都係keep住全班第27至28名以內的

ar_mak

以這總成績來說是什麼小學

ar_mak

其實我希望識多啲女仔,朋友仔,增加圈子,讀完小學升埋中學,追番成續,仲可以都響中學溝女

建議去下工聯會,erb,讀下資歷架構課程。

唔通你想以一個成人身份去插班小學,識埋Miss?

ar_mak 發表於 19-7-17 00:52
如果全班考27咁上下,即係全級都應該幾後下,一般會被定為第三組別,總成績相當差勁!好難會入到麥當勞吉野家呢 ...

哈哈

何永亮 發表於 19-7-16 23:20
ar_mak

果間福榮街小學,小一至小三都係前22至25名,小四就26名,小五轉到四邑小學,同小六都係keep住全班 ...

然後無讀中學?

你都讀完小學咯, 不如直接報中學啦. 而且, 為咗識女仔而返學唔划算噃, 如樓上所講上交友網仲快.

協和小學唔知收唔收呢,收就喜事

何永亮 發表於 19-7-16 23:41
ar_mak

其實我希望識多啲女仔,朋友仔,增加圈子,讀完小學升埋中學,追番成續,仲可以都響中學溝女:laugh ...
20歳去小學識女仔?
有特殊癖好乎?
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

醒目開學勳章 王國長老

你個超齡同小學問題最好去教育局問

同埋識女仔呢樣野唔適合係 EK 討論, 呢個主題我會關閉.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~