用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 馬鞍山威寶國際
go

馬鞍山威寶國際

女女11月細B, 考了下學期PN international 插班。
想請教現在讀緊的父母小朋友開心上學嗎?老師同校工有愛心嗎?
一班有多少人上?學校衞生可以嗎?謝謝

KE03111 發表於 19-7-10 23:41
女女11月細B, 考了下學期PN international 插班。
想請教現在讀緊的父母小朋友開心上學嗎?老師同校工有愛 ...

I think its a happy school.
老師姨姨有愛心,學校的安排亦不錯。
入讀前都見過有說行政亂的評語,但唔知是否入學前剛轉了校長,我覺得學校很不錯的。
有去過open day 嗎?通常10月有,可去看看。

回覆 siumanfan62 的帖子

Thanks.

回覆 clkam 的帖子

Thanks. 學校環境唔錯,不過略嫌佢師生比例太少,問過學校佢哋都唔係太confirm一班最多幾多人。你小朋友係咪讀國際PN班?還是K1 ?謝謝你.

KE03111 發表於 19-7-27 10:01
回覆 clkam 的帖子

Thanks. 學校環境唔錯,不過略嫌佢師生比例太少,問過學校佢哋都唔係太confirm一班最多 ...

我女兒國際N 暫時一班15人,2個老師

KE03111 發表於 19-7-10 23:41
想請教現在讀緊的父母小朋友開心上學嗎?老師同校工有愛 ...

建議放棄,真心覺得行政混亂,同埋老師攪唔惦d學生。