用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 二手市場 [長徵] 舊書包背囊
go

[其他] [長徵] 舊書包背囊 [複製鏈接]

暑假了,會否有舊書包背囊想唔要?

誠徵任何你唔要、舊的、爛的書包/背囊,適合小學生上學、旅行或露營用的也可,但有轆書包和幼稚園書包就暫時唔要﹐小學書包就算有學校logo/校名/校章的都要。

若見到街邊垃圾桶廢物堆哪裏有被棄置的書包背囊,我也可以試試去救。

由於工作關係,可能很多時要晚上才能交收,懇請見諒。

徵來的書包有以下用途:

1. 自行儲集-[尤好SPI, NIKKO等], 爛的唔用得的都要。
2. 放在公司,若有小朋友有需要就俾佢地用。
(如果有時間就會維修爛左的書包並隨後送出,不過近一年未有時間完成維修書包。)

另徵求二手英文圖書、科普書籍或中英對照圖書。

Free 兩本二手但無乜做過的作業(就算有做都只有鉛筆跡):
1. Longman Elect Grammar 4A (2018 Reprinted)
2. Modern Primary Math Workbook 3C (2016 Edition)

3    0    0    0
愛收集舊書包、背囊的傻人

jessc 發表於 19-7-9 19:49
暑假了,會否有舊書包背囊想唔要?
誠徵任何你唔要、舊的、爛的書包/背囊,適合小學生上學、旅行或露營用的 ...

我有一個背囊,無牌子可以嗎

回覆 bon.cc 的帖子

有興趣,可PM聯絡

暑期會否換新書包?
‹ 上一主題|下一主題