用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 9月要入k1.但有自閉傾向
樓主: lulukit
go

9月要入k1.但有自閉傾向 [複製鏈接]

Re: 9月要入k1.但有自閉傾向

lulukit,

原來你找Apple上堂, 她真是一個很好的治療師, 不過八月底她就要去加拿大做交換生, 唔知她有沒有介紹同學給你呢!

longfung
pls check pm again, many thanks!

lulukit,

多謝你的關心! 朗朗的病來得快亦好得快, 現在已經過番正常的生活(除了要暫停體操外), 你是join 12:45 還是 1:45, 上星期我們都有去探班(1:45), 因為朗朗的堂弟亦有學體操, 希望你們不要被周Sir嚇親, 其實他是很鍚他們的!

longfung
希望你仔仔快些可以上番體操!
咁你仔仔今年定明年要上小一呀?

678,

囝囝9月升k2, 是2007年9月才讀小一. 雖然評估中心的醫生肯定囝囝可以讀主流小學, 但我都想找一間壓力不大的小學, 大家都不用太辛苦.
你找到Apple 嗎? 她今天要走了, 真的很miss她!!!!

longfung
係呀, 佢今日走了! 祝佢一路順風! 學業有成!
一路都想搵佢, 估唔到... 咁樣先搵到佢電話. thx.
尋日同個女講, 我同apple 姐姐講電話黎, 佢話佢都想同佢講, 好掛著佢; 我話唔好啦,佢好忙呀依家,  又要pack 行理去canada, 佢出年返架喇, 佢返來我地先搵佢.
( 原來個女成日有畫畫送比佢 ...apple 仲記得我個仔個名, 真好記性.)  
‹ 上一主題|下一主題