用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 港同職員超無禮貌
樓主: ulricalee
go

港同職員超無禮貌 [複製鏈接]

我反而好想知點解明知年年面試期間都係落雨季節,但咁多年都唔諗下可以點安排到唔使家長、學生係門口淋雨等入閘。學校唔係真係細到咁啫。

回覆 Lindytiger 的帖子

柴灣屋村多路人又熱又多車,家長小孩在門口排隊好辛苦。其實可以入去等,可以禮堂/操場
真道和播道都係咁俾人入去等,開班房比家長等
製造長龍在門口這個安排真的很差,也影響附近居民

littlebbsheep 發表於 19-6-23 10:10
優才啲職員態度好好,上次2nd in 前兩日我先發覺自己delete咗個email,即刻打電話去學校求助,佢地好helpful ...

音小我打去reject offer 人哋都係好禮貌同客氣!

jenny1919 發表於 19-6-26 21:51
回覆 Lindytiger 的帖子

柴灣屋村多路人又熱又多車,家長小孩在門口排隊好辛苦。其實可以入去等,可以禮堂 ...

我同朋友都經歷過黃雨去面試,真係下半身濕曬要換套衫先可以去面試,覺得個安排可以有進步空間

lily86 發表於 19-6-22 23:56
想問下佢點回覆?因為我都冇收到cfm mail

佢會出返個email 俾你囉

回覆樓主:

我打去時問野自己有禮貌地講收唔到email,
俾第一個突然hold左2次 線,再突然飛線,
到飛去第二個職員時,佢講野非常串,我就火起,到我衰聲,反而佢好聲氣左
‹ 上一主題|下一主題