用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請教各位除了Super kids學英文,九龍區還有其他學英文好 ...
樓主: hihisheep
go

請教各位除了Super kids學英文,九龍區還有其他學英文好介紹嗎  

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
yltung 發表於 19-6-27 18:44
千祈唔好去chan’s 非常之商業化;今日聽其他媽咪講,你想補英文班佢會sell 埋你一定要讀中文班!仲有一個陳 ...

我都聽聞係幾差,細路番學似受罪,係咁比人踩同出氣(聽聞),所以我都唔敢報!
但其實我又搵唔到第二間好的!

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
pekovian 發表於 19-6-20 22:56
不如回正題,有無類似SuperKids既補習社。灣仔「言行」大家聽過嗎?
阿女補梗

發表於 昨天 14:41 |顯示全部帖子
回覆 yltung 的帖子

請問小朋友係咪學得好?我身邊成日聽到有人話呢間好忙,好多功課跟, 比CHAN'S 辛苦....

發表於 7 小時前 |顯示全部帖子
cmir 發表於 19-7-12 12:01
阿女補梗
好唔好

發表於 7 小時前 |顯示全部帖子
aprilapril123 發表於 19-7-16 08:26
好唔好
課程唔係跟學校syllabus, 大班教學,功課有8-10板,一定要做完,否則會罰留堂。每4星期,作1遍文。如有時間去溫(例如 phrasal verb),長遠幫到英文,但未必可短期內見效, 我自己主要想阿女做多D exercise

發表於 1 小時前 |顯示全部帖子
cmir 發表於 19-7-16 09:02
課程唔係跟學校syllabus, 大班教學,功課有8-10板,一定要做完,否則會罰留堂。每4星期,作1遍文。如有時間 ...
謝謝回覆
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊